Het gaat eindelijk weer ergens om vanavond: Oranje kan in de aankomende kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Roemenië een grote stap zetten naar het WK in Brazilië. Tot nu toe won het Nederlands elftal al zijn kwalificatieduels en staat zo onbetwist bovenaan in groep D.

Oudgedienden Rafael van der Vaart en aanvoerder Wesley Sneijder zijn terug van weggeweest. Sneijder presteert de laatste weken goed bij zijn club Galatasaray en wordt daarom door Van Gaal beloond met een basisplek.

Hoewel ook Maarten Stekelenburg terugkeert in de selectie, is hij nog niet zeker van een positie als eerste doelman. Kenneth Vermeer wordt bij afwezigheid van Tim Krul en Michel Vorm op doel geposteerd.

Hier de definitieve opstelling:
Kenneth Vermeer staat dus op doel, met voor zich Daryl Janmaat Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daley Blind. Op het middenveld vinden we Kevin Strootman en Jonathan de Guzman terug. Wesley Sneijder neemt zijn vertrouwde positie als nummer tien in. Tenslotte vinden we in de aanval Jeremain Lens, Robin van Persie en Arjen Robben terug.