Een onjuiste optelsom maar in de categorie ergernis een juiste uitkomst.

Hoe kunnen we “mee met oranje” als er totaal niets zinnigs over de selectie, over WK, aan nieuws is te horen/zien? Babel met een blessure, Babel hervat training, ok. Kluivert met pensioen, scoop! Maar het nieuws dat er een spelersvrouwendag is georganiseerd is niet iets waar we als oranjeklanten warm voor lopen. Of het moet Yolanthe in bikini zijn of mevrouw van der Vaart met een kort kopje (wat haar overigens prachtig staat en vooral hopen we dat het goed met haar gaat!) in de P.C. Hooftstraat op Tweede Pinksterdag. Dat zijn zoethoudertjes.

Wat doet het team? Is het een team? Hoe goed gaat het tussen Mark en Wesley? Een high-five na een felle sliding is natuurlijk wel een geweldig bewijs van teamspirit maar dan wel bij een cross-over tussen twee verschillende ploegen die elkaar om de Champions League bestreden. Tegen elkaar doen ze het beiden goed. Maar samen?
Hoe is de chemie tussen Robin en Dirk? Strijden ze onderling om een plaatsje bij de eerste vier? Staat er schuim op de kaken? Is Vorm in vorm? Stekelenburg geprikkeld genoeg? Ooijer top pissig wegens zijn gedwongen pensioen zodat hij iedereen en vooral de leiding van PSV een stevig poepie gaat laten ruiken?

Het lijkt of er een gordijn rond Oranje is getrokken dat eerder van ijzer is dan vitrage. Maar we willen weten hoe het gaat!! Daarom gaan we mee met Oranje! Geef informatie, laat journalisten toe, laat iets zien!