Turkije wint van Tsjechië met 0 – 2 in Praag. Wat betekent dit voor Oranje? Lees het hier.

Volg hier de wedstrijd Tsjechië – Turkije live. Wij houden jullie via dit liveblog op de hoogte van de ontwikkelingen in Praag.

Als Turkije deze wedstrijd verliest maakt Oranje weer kans om zich te plaatsen voor het EK. Via deze liveblog houden we de wedstrijd voor jullie in de gaten. De wedstrijd is te bekijken via betaalzender Sport 1.

Opstelling Tsjechië: Vaclik, Kaderabek, Prochazka, Suchy, Novak, Dockal, Pavelka, Krejci, Darida, Sural en Lafata

Opstelling Turkije: Volkan; Sener, Serdar, Hakan, Caner; Ozan, Selcuk, Hakan Calhanoglu, Ozyakup, Arda Turan en Tosun

In de opstelling van Tsjechië ontbreekt alleen Petr Čech, waardoor we niet kunnen spreken van een B-elftal bij de Tsjechen.

Na een half uur spelen is het nog altijd 0-0 in Tsjechië. Het spel golft op en neer en beide ploegen krijgen hun kansen. Turkije leek zelfs op een 1-0 voorsprong te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Halverwege de wedstrijd staat het nog altijd 0-0 in Praag. Tsjechië krijgt de betere kansen, maar het blijft oppassen voor de gevaarlijke aanvallen van de Turken.

Na ruim een uur spelen komt Turkije met 0-1 voor in Praag. De Turken kregen een penalty na een lichte overtreding van de Tsjechen en de penalty werd onberispelijk binnen geschoten door Selcuk.

Tsjechië gaat niet meer winnen, Turkije maakt de 0 – 2. Oranje moet nu hopen op de winst van IJsland dinsdag tegen Turkije.

Turkije wint van Tsjechië met 0 – 2 in Praag. Wat betekent dit voor Oranje? Lees het hier.