Jij hebt nu de mogelijkheid om een weddenschap op een duel van Oranje -19 te plaatsen en bij eventueel verlies ontvang je je inzet terug. Dit tot een bedrag van maar liefst € 100! Deze speciale actie komt tot stand door een samenwerking tussen WeddenBonus.com en Bookmaker BetFIRST en is slechts tijdelijk beschikbaar. Lees nu hoe jij van deze actie kan profiteren en hoe jij zo voordelig mogelijk kunt wedden op voetbal en sport.

 

Hoe wed ik € 100 gratis en risicovrij?

Het lijkt te mooi om waar te zijn, een weddenschap plaatsen met een inzet tot € 100 en bij eventueel verlies je inzet terug krijgen, maar toch is het de realiteit. Bookmaker BetFIRST (voorzien van alle benodigde licenties en zeer populair) heeft deze actie speciaal gelanceerd voor nieuwe klanten uit Nederland en Belgie. Via de BetFIRST Bonus Pagina van WeddenBonus.com lees je alle details hoe jij gratis en risicovrij wedt en vind je ook een BetFIRST Review terug. Doordat je kunt storten met iDeal en de website en klantenservice in het Nederlandstalig beschikbaar zijn, is deze actie nu extra toegankelijk. Een kans die je niet mag laten liggen! Zeker nu de actie slechts tijdelijk beschikbaar is.

Inzetten op Oranje -19 – Een goed begin is het halve werk!

Je kunt je € 100 risicovrije weddenschap inzetten op alle sportevenementen naar keuze maar wij raden je zeker aan de quoteringen van Oranje -19 te bekijken. Met een sterke start tegen Kroatie (1-3 winst) is Oranje het toernooi goed begonnen. Hieraan kan het vervolg geven in de duels tegen Engeland van vrijdag 15/7 om 12.00u en maandag 18/7 ook om 12.00u. Een winnend Oranje kan jou een winstverdubbeling op leveren! Wed je liever tegen Oranje of op een ander duel. Dat mag natuurlijk ook, je wedt hoe dan ook voor de eerste keer € 100 risicovrij.

Wed altijd met de best mogelijke acties!

Dat online wedden populair is, mag geen verassing meer heten. Wat wel een verassing is dat veel wedders nog altijd spelen via Toto of Unibet. Hiermee doen zij zichzelf te kort. Door de grote concurrentie aan bookmakers zijn er namelijk tal van websites die enorm aantrekelijke promoties aanbieden voor nieuwe klanten waardoor jij veel meer uit je weddenschappen kan halen dan je nu doet. We adviseren je dan ook zeker een kijkje te nemen op WeddenBonus.com. Deze website geeft objectieve beoordelingen over bookmakers en hun bijbehorende welkomstbonus. Ook worden dagelijks alle actuele bookmaker nieuwtjes en acties in het nieuwsoverzicht bijgewerkt. Vele wedders profiteren hier inmiddels van en we raden jou voor het winstgevend wedden op sport en de BetFIRST Welkomstbonus hier dan ook zeker een kijkje te nemen.