Bert van Marwijk teleurgesteld in fansIk zeg een fenomenale strategische zet van onze bondscoach. De vijand verrassen vanuit een hinderlaag is natuurlijk een heel stuk effectiever dan het komende EK ingaan tegen geheel voorbereide en daardoor psychisch aanvallend ingestelde opponenten. Hoe meer ze Nederland onderschatten hoe groter de glorie van onze mannen.

In dit plan past natuurlijk ook de zeer negatieve berichtgeving rondom Arjen Robben. Geen speeltijd, dus hij gaat niet uit blinken. Yolanthe zorgt ook al voor zand in de ogen van de oranjewatchers uit het buitenland door berichten de wereld in te laten sijpelen dat ze gaat stappen met Paris Hilton, waardoor onmiddellijk de conclusie wordt getrokken dat haar huwelijk op springen staat. Wat dan weer voor een matig spelniveau van Wesley zal gaan zorgen. Joepie denken de poulegenoten.

Zelfs de akelig sombere loting past in dit plaatje. Marco van Basten lachte helemaal niet vals. Hij speelde met meneer van Marwijk onder één hoedje. Hoe geniaal kan een coach de media bespelen. Hoe lager de plaats op de ranglijst des te vrolijker stappen de spelers van Portugal, Duitsland en Denemarken het veld op om een zeperd van jewelste te beleven. De leus Oranje Boven gaat het helemaal maken. Daarnaast adviseer ik meneer van Marwijk, en de gokkers onder ons, een stevige inzet op Hollands succes bij de bookmakers. Winst gegarandeerd.

Peerholland