© MeemetOranje.nl / Renate AdvocaatDe Oranje-koorts in ons kikkerlandje begint langzaamaan weer op gang te komen. Oranjespullen vliegen de winkels uit en ook de kaarten voor de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal worden goed verkocht.

Voor de drie oefenduels van het Nederlands elftal voorafgaand aan het EK in eigen land zal spelen zijn al ruim 115.000 kaarten verkocht. De wedstrijd tegen Bayern München wordt volgende week dinsdag in de Allianz Arena gespeeld.

Oranje speelt in de daarna de eerste thuiswedstrijd op 26 mei tegen Bulgarije in de Amsterdam ArenA. Voor deze wedstrijd hebben al 37.000 mensen een kaartje . Voor de wedstrijd tegen Slowakije op 30 mei in de Kuip zijn al ongeveer 28.000 kaarten verkocht.

De laatste wedstrijd voordat Nederland naar het Poolse Krakow vertrekt zal op 2 juni gespeeld worden. In  de Amsterdam ArenA is dan Noord-Ierland de tegenstander en na de wedstrijd zullen de oranjehelden uitgezwaaid worden door een vol stadion. Voor deze wedstrijd zijn al 50.000 kaarten verkocht en dus nog maar enkele kaarten beschikbaar.