© OnsOranje.nl / Eric VerhoevenDe selectie van bondscoach Bert van Marwijk trainde vanmorgen achter gesloten deuren. Alle 23 spelers trainden volledig mee. De bondscoach heeft aankomende woensdag in de cruciale wedstrijd tegen Duitsland dus weer de keuze uit een volledig fitte spelersgroep.

Ook deed Joris Mathijsen opnieuw de gehele oefensessie mee. De linker centrale verdediger lijkt volledig hersteld van zijn hamstringblessure en weer inzetbaar in de wedstrijd tegen die Mannschaft. Van Marwijk onderwierp de spelers van het Nederlands elftal vanmorgen aan een anderhalf uur durende training.

Grote vraag is of er op het veld van Wisla Krakau geëxperimenteerd is met de opstelling ten opzichte van de startende elf tegen Denemarken. Zal de bondscoach afstappen van zijn vaste team of toch vasthouden aan het team waarmee hij al zoveel successen behaalde? Een groot deel van de 16 miljoen bondscoaches in ons land willen in elk geval Klaas-Jan Huntelaar in de spits zien aanstaande woensdag. Of Van Persie dan geslachtofferd wordt of een andere positie in het veld zal krijgen is vooralsnog een raadsel.