Wesley uitgevallen met een dijbeenblessure in de kampioenswedstrijd van Inter. Dat stemt een beetje angstig. Hopelijk zal hij zijn rust nemen. Maar de voortekenen zijn weinig hoopgevend. Jolante zit ook thuis met een voorhoofdsholteontsteking lezen we op nu.nl. En dat kan nooit goed gaan want die holte loopt nogal ver door. En dan heb je een behoorlijke ontstekingshaard. Laten we hopen dat ze gaat stomen met Japanse pepermuntolie voor ze haar a.s. besmet.

Ruud gaat ervan uit dat “alles nog open ligt”. Ja, misschien gaat Van Marwijk, Koeman als verdediger opstellen. Alles is nog mogelijk. Maar Ruud is wel beter op gewicht dan Ronald, dat pleit voor hem. Hoewel er nog 7 spelers moeten afvallen. En dat biedt dan weer een veel ruimer perspectief. Zelfs voor Andy van der Meyden.

Maduro acht zich ook al geschikt voor lidmaatschap van het Oranjeteam. Op deze manier zadelen spelers van Marwijk op met het luxeprobleem van overschot. Alsof er geen quotum is dat de FIFA oplegt. Maar alles is nog open volgens Ruud. Put hoop Hedwiges.