Vlag van Nederland

Oranje werkt toe naar Nederland – Ecuador

WK 2014 Door op 15 mei 2014 om 12:27 uur

Nederland tegen Ecuador 17 mei 2014 Nederland - Ecuador 17 mei 2014 © Mee met Oranje

Nederland – Ecuador is aanstaande zaterdag de eerste oefenwedstrijd van Oranje in aanloop naar het WK in Brazilië. Met de voorselectie van 30 spelers heeft van Gaal zijn eerste schifting gedaan. Nog niet alle 30 internationals zijn echter in Hoenderloo. Momenteel zijn 24 spelers aanwezig om te trainen.

Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong, Jeremain Lens en Wesley Sneijder zijn nog niet aanwezig bij Oranje. Het vijftal sluit door clubverplichtingen op een later tijdstip aan. Tonny Vilhena is nog op een trainingsstage bij Jong Oranje en zal zich ook na het weekend bij het grote Oranje melden.


Meer over

Oranje werkt donderdag vanaf 12.00 uur een voor de pers toegankelijke training af. Vanaf 18.00 uur traint de selectie van Louis van Gaal nogmaals, maar dan achter gesloten deuren. Tegen Ecuador zal Van Gaal het veelbesproken nieuwe speelsysteem (1-3-5-2) uit gaan proberen.

Voor de oefeninterland tegen Ecuador van aanstaande zaterdag zijn nog 2500 kaarten te koop. Ook de kaartverkoop voor de andere oefeninterlands verloopt naar wens. Voor het duel Nederland – Ghana in De Kuip zijn al 32.000 kaarten verkocht. Voor het uitzwaaiduel Nederland – Wales, weer in de ArenA zijn tot nu toe 34.000 tickets aan de man gebracht.

Vind hier alle informatie over de oefenwedstrijd Nederland – Ecuador.

Tickets voor de wedstrijden zijn de koop via ons wedstrijdprogramma of via de wedstrijdpagina’s.