Zie hier de samenvatting Italië – Nederland (2-0). De wedstrijd tussen Nederland en Italië is in Bari geëindigd in een 2-0 Nederlaag voor het Nederlands elftal.

Het duurde net 3 minuten en Italië stond al op een 1-0 voorsprong tijdens het eerste duel onder bondscoach Guus Hiddink. Zie hier de 1-0 van Immobile tijdens Italië – Nederland:

Binnen tien minuten stond het al 2-0 voor Italië en moest Oranje verder met tien man. Martins Indi hield Immobile niet bij en haalde deze in het strafschopgebied onderuit. Penalty voor Italië en rood voor Martins Indi. De Rossi wist de bal achter Jasper Cillessen te schieten en schoot Italië op 2-0.

In het vervolg van de wedstrijd waren er nog wel wat kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. Daardoor verloor Guus Hiddink het eerste duel in zijn tweede termijn als bondscoach met 2-0 van Italië.