Vlag van Nederland

Davy Klaassen heeft zich zondag afgemeld voor de komende interlands van Oranje tegen Mexico en Letland. Leroy Fer, middenvelder van Queens Park Rangers, is door bondscoach Guus Hiddink opgeroepen als vervanger.

Klaasen liep zijn blessure deze zondag op tijdens het uitduel van Ajax bij SC Cambuur in Leeuwarden. “Ik heb een klein beetje last van mijn lies, ik denk dat het moeilijk wordt. Ik moet het nog overleggen met de fysio, maar ik verwacht dat ik moet afzeggen voor Oranje. Dat is heel jammer, maar het is niet anders”, zei de middenvelder direct na afloop al tegen de NOS.

De international, die in het verleden al een lange tijd buitenspel stond met een blessure, wil waken voor nieuw langdurig blessureleed. “Ik wil niet dat ik weer lange tijd geblesseerd ben. Ik heb de laatste weken alles gespeeld. Mijn lichaam zegt dat ik even rustig aan moet doen. Dat is beter.”

Blijf via WhatsApp op de hoogte van het laatste Oranje nieuws:

Voeg 06-27971237 toe aan je contacten en stuur ‘Oranje ON’. Niemand ziet je nummer en alleen wij kunnen je commentaar lezen. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken.

Afmelden? Stuur ons Oranje OFF. Meer informatie.

Lees meer over: ,