Vanavond staat de wedstrijd van Nederland tegen Engeland op het programma. Om 21:00 uur zullen de Oranje Leeuwen het op Wembley opnemen tegen de Three Lions. De wedstrijd zal nogmaals een eerbetoon zijn aan de overleden Johan Cruijff.

De Engelsen oefenden zaterdag al tegen Duitsland. In dat duel waren de mannen van bondscoach Roy Hodgson, mede dankzij een wonderschone goal van Jamie Vardy, uiteindelijk te sterk voor de Duitsers: 2-3.

Bondscoach Danny Blind is verplicht om zijn opstelling van afgelopen vrijdag te veranderen. Drie basisspelers haakten tijdens en na de wedstrijd tegen Frankrijk af: Wesley Sneijder, Davy Klaassen en Jasper Cillessen. Als vervangers zijn Michel Vorm en Marco van Ginkel toegevoegd aan de selectie.

De Engelse ploeg is er de laatste zes duels niet in geslaagd om Oranje te verslaan; het eindigde vier keer in een gelijkspel en twee keer won het Nederlands elftal. De laatste nederlaag van Oranje tegen Engeland dateert uit 1996.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Zoet, Veltman, Bruma, Van Dijk, Willems, Blind, Clasie, Afellay, Promes, Huntelaar, Memphis.

Vermoedelijke opstelling Engeland: Forster, Walker, Stones, Jagielka, Rose, Milner, Drinkwater, Barkley, Walcott, Vardy, Sturridge.