Vlag van Nederland

Drie manieren om met jouw team te scoren!

WK 2018 Door op 17 februari 2017 om 18:08 uur

Speel jij in hét kampioensteam van Nederland? Trainen jullie als beesten en gaan jullie altijd voor het allerhoogste? Met deze drie dingen kan jij met jouw team écht laten zien dat jullie ware toppers zijn.

  1. Scoren met de grote clubactie.

Tijdens deze jaarlijkse grote loterij kan je met je team een mooi bedrag ophalen. Je verkoopt zoveel mogelijk loten om geld in te zamelen en zet je dus keihard in. Scoort jouw team het beste van de hele club? Van ieder lot dat voor De Grote Clubactie verkocht wordt gaat 80% naar jouw club, waarmee weer mooi geïnvesteerd kan worden in verbeteringen van jullie club. In 2016 deden maar liefst zes duizend clubs mee en werd gemiddeld 1.400 euro per club opgehaald. Lees hier meer over de werkwijze van deze jaarlijkse actie!

  1. Jouw kampioensduel live op TV

Wat zou er gaver zijn, dan met jóuw team live op televisie te komen? Met de kampioenskoorts actie is dit mogelijk en kan jouw droom werkelijkheid worden.  Zijn jullie in de race voor het kampioenschap dit seizoen, dan maken jullie kans dat het kampioensduel live op televisie uitgezonden zal worden. De hele crew van Fox Sports zal langskomen om het duel live te verslaan. Op dit moment hebben ruim 600 teams zich aangemeld, dus meld je snel aan en zorg ervoor dat je zo veel mogelijk stemmen ontvangt! Want enkel het team met de meeste stemmen komt op tv.


  1. Win De Nationale Amateurtrofee

Iedereen herkent ze wel, legendarische momenten die iedereen zou moeten zien. Geniale goals of andere hilarische momenten in het veld. Mocht je deze acties toevallig hebben vastgelegd op beeld dan kunnen kan je het beste voetbalfragment uploaden. Aan het einde van het seizoen wordt het team met de meeste views beloond met de ereprijs, De Nationale Amateur Trofee.

Ga met je team aan de slag en laat zien dat jullie hét kampioensteam van Nederland zijn dit jaar!