Vlag van Nederland

Janssen: ‘Ik heb juist energie over’

WK 2018 Door op 22 maart 2017 om 17:02 uur

Janssen: 'Ik heb juist energie over' © Pro Shots

Spits Vincent Janssen heeft het dit seizoen lastig bij zijn club Tottenham Hotspur. De aanvaller, van wie de ster de afgelopen jaren snel rijzende was, heeft pas weinig gespeeld, en wist vorige week pas zijn eerste officiële velddoelpunt van het seizoen te maken.

Toch voelt hij zich goed, en is hij fysiek sterker dan ooit. “Ik voel me fitter dan in de voorgaande jaren. Ik heb juist het gevoel dat ik energie over heb. Ik heb genoeg zelfvertrouwen. Ik weet wat ik kan en daar is niets aan veranderd’, aldus de aanvaller, die serieuze concurrentie heeft van Bas Dost, die juist in blakende vorm verkeert.

Meer over

Janssen is echter wel kritisch op zichzelf: “Natuurlijk ben ik niet tevreden over het aantal speelminuten in de afgelopen maanden. Maar ik blijf positief. Bovendien draait het hartstikke goed bij Tottenham Hotspur. Dan ga ik niet als enige speler lopen zeiken. Dat heeft geen enkele zin.”