Vlag van Nederland

‘Sneijder op de bank tegen Bulgarije’

WK 2018 Door op 25 maart 2017 om 11:34 uur

Sneijder verlangt terug naar glorietijden © Pro Shots

Het zou zomaar kunnen dat we vanavond één van de populairste Oranje-spelers op de bank terugvinden. Afgaande op de laatste training, voorafgaand aan de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, lijkt Wesley Sneijder opgeofferd te worden door Danny Blind.

Sneijder sloot tijdens de oefensessie bij de wisselspelers aan, terwijl Davy Klaassen zich bij de vermoedelijke basisspelers mocht voegen. Het middenveld lijkt zo gevormd te worden door Davy Klaassen, Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum.

Meer over

In de verdediging is nog één vraagteken: de licht geblesseerde Stefan de Vrij. Mocht hij niet op tijd fit zijn, dan zou Wesley Hoedt zijn debuut kunnen maken. Bruno Martins Indi lijkt zeker van een basisplek in het centrum. Rick Karsdorp is rechtsback, Daley Blind linksachter. Jeroen Zoet was op de training de doelman van dienst.


Ook Memphis Depay lijkt, volgens de training althans, gepasseerd te worden. Quincy Promes begint op linksbuiten en moet samen met Arjen Robben op rechts voor dreiging zorgen. Bas Dost zal vermoedelijk in de punt van de aanval beginnen.

De vermoedelijke opstelling van Oranje: Zoet; Karsdorp, Martins Indi, Hoedt, Blind; Strootman, Wijnaldum, Klaassen; Robben, Dost, Promes.