Vlag van Nederland

Grim: “Robben riep mij niet tot de orde’

WK 2018 Door op 30 maart 2017 om 08:21 uur

Grim: "Robben riep mij niet tot de orde' © Pro Shots

Bondscoach Fred Grim heeft gereageerd op de berichten die zeiden dat hij door Robben gedwongen was om Wesley Sneijder in te laten vallen tijdens het duel met Italië. Dat is absoluut niet waar, aldus Grim tegen de Telegraaf.

“Ik kende de afspraken, maar ik beslis wanneer ik Sneijder zou brengen. Nee, ik was het niet vergeten. Op het moment dat ik wilde heb ik Wesley laten invallen. Het is echt niet zo dat Robben mij tot de orde heeft geroepen.

Meer over

Grim legt verder uit: “Davy Klaassen speelde goed en omdat we op jacht waren naar de 2-2 moest er ook omgeschakeld worden bij balverlies, omdat anders de 3-1 dreigde. Daarom wachtte ik zo lang met de invalbeurt voor Wesley.”