Vlag van Nederland
'Van Breukelen is meedogenloos en gaat over lijken'

‘Van Breukelen is meedogenloos en gaat over lijken’

WK 2018

Het is een zooitje bij de KNVB en dat is voor een groot deel te wijten aan Technisch Directeur Hans van Breukelen. Hij is een meedogenloze man die over lijken gaat, zo zegt Valentijn Driessen in de Telegraaf.

Niet alleen is Van Breukelen onbekwaam voor zijn werk, maar hij maakt ook vele slachtoffers. Driessen noemt de namen van Arjan van der Laan, Danny Blind, Jelle Goes, Ruud Gullit, Henk ten Cate, Dick Advocaat, Fred Rutten en Wim Jansen. “Achter Van Breukelen gaat een meedogenloze man schuil die mensen tegen elkaar uitspeelt en een intrigant is (…) De conclusie is gerechtvaardigd dat er sprake is van bewust, structureel gedrag van iemand die over lijken gaat.”

Van Breukelen beloofde vorige week het bondscoachschap aan Henk ten Cate, maar kost vervolgens toch voor Dick Advocaat. De KNVB ontkende dit, maar Martijn Krabbendam van Voetbal International luisterde mee met telefoontjes tussen Ten Cate en Van Breukelen, las sms’jes en What’sApp-berichten en kon zo niet anders concluderen dat Ten Cate wel degelijk voor even was benoemd.

“Om zijn straatje schoon te vegen, liet Van Breukelen tijdens de door de onafhankelijk meeluisterende journalist van VI aan Ten Cate weten dat diverse gesprekken nooit zijn gevoerd en hij toezeggingen altijd zou ontkennen. Waarbij hij gemakshalve vergat dat ook App- en sms-verkeer tegen hem kon worden gebruikt”, vervolgt Driessen
Lees meer op www.voetbalzone.nl

Auteur: Max
Foto: © Pro Shots

Lees meer over: ,