Vlag van Nederland

De drie leukste Vaderdag cadeaus

WK 2018 Door op 30 mei 2017 om 13:01 uur

De drie leukste Vaderdag cadeaus © Pro Shots

Op zondag 18 juni aanstaande is het weer Vderdag, en wat is er leuker dan je vader te verwennen met een geweldig voetbal gerelateerd cadeau?

Wij hebben de drie leukste cadeaus voor Vaderdag op een rijtje gezet. Dus had je even geen inspiratie? Lees dan snel verder welke topcadeaus www.cadeautjes.nl/vaderdag-cadeau. voor jou in petto heeft.

De kans dat jij niet meer stuk kan bij je vader is groot als jij een van deze drie cadeaus voor hem koopt.


  1. De voetbal-afstandbediening

Wat is er nou leuker dan zappen met de coolste afstandsbediening die bestaat, namelijk de voetbal-afstandsbediening. Dit apparaat, in de vorm van een voetbal, is de droom van iedere televisiekijkende voetbalfan.

Zappen naar jouw favoriete wedstrijd, of schakelen tussen twee zenders? Het was nog nooit zo leuk als met deze voetbal-afstandsbediening, zeker als Oranje volgend jaar alsnog het WK haalt en je moet zappen tussen de NOS en VI Oranje!

En wat nou als je vrouw net GTST wil kijken als Oranje tegen Frankrijk speelt? Dan doe je gewoon net als je van niks weet en je gewoon een speel voetballetje hebt. Dat de televisie dan steeds weer terug gaat naar het kanaal met voetballen gaat, daar snap jij ook niks van.

  1. De voetbal spaarpot met gravure

Samen aan het sparen voor die ene voetbalwedstrijd van Oranje, of wil je volgend jaar naar het WK, als Oranje daar in Rusland voor de cup speelt? Met de spaarpot in de vorm van een voetbal, inclusief persoonlijke gravure is sparen voor je uiteindelijke doel nog leuker.

Je kan natuurlijk ook een weekendje naar het Engelse voetbal, of een gave Duitse pot. Of spaar je dit jaar voor de Champions League finale.

En ook al heeft het spaardoel niets met voetbal te maken, sparen van je muntgeld in deze spaarpot is sowieso leuk.

  1. Bierglas met logo en gravure

Wat is er lekkerder dan een koud biertje tijdens een wedstrijdje voetbal van Oranje kijken op televisie? Precies, een ijskoud biertje in je eigen voetbal bierglas. En laat dat glas dan ook nog eens een persoonlijke gravure erin hebben.

Dan is dit toch het ideale persoonlijke Vaderdag cadeau voor de echte voetbalfan.