Vlag van Nederland

Selectie bereidt zich voor op San Marino en Finland

EK 2012

De selectie van bondscoach Bert van Marwijk bereidt zich momenteel voor op de EK-kwalificatieduels tegen San Marino en Finland van morgen en dinsdag. Oranje ontvangt morgen de hekkensluiter van de Fifa-ranglijst in eigen huis en mogen vier dagen later richting het noorden om in en tegen Finland een grote stap richting het EK te zetten.


Nadat eerder al Ibrahim  Affelay en Arjen Robben zich afmeldden zijn ook Nigel de Jong(enkel) en Rafael vd Vaart(hamstring) er niet bij deze twee wedstrijden. Stijn Schaars, de nieuwe aanwinst van Sporting Lissabon, is als vervanger voor de twee middenvelders aan de selectie toegevoegd.

Alleen keeper Michel Vorm trainde donderdag nog apart. Joris Mathijsen, die eerder deze week ook nog apart van de groep trainde, is weer fit en aangesloten bij de groepstraining. Morgen zal duidelijk worden met welke elf spelers de bondscoach zal starten. Naar aanleiding van de training lijkt het erop dat zowel Robin van Persie als Klaas-Jan Huntelaar in de basis staan. Huntelaar als diepe spits, Van Persie vanaf rechts.

Auteur: Max
Foto:

Lees meer over: ,