Vlag van Nederland

Depay heeft zin in oefenduels

EK 2020 Door op 7 november 2017 om 08:03 uur

Depay heeft zin in oefenduels © Pro Shots

Het gaat Memphis Depay eindelijk weer eens voor de wind. Na moeilijke periodes bij Manchester United en daarna een lastig begin bij Olympique Lyon is Memphis nu weer helemaal terug. Hij straalt zelfvertrouwen uit en dat is ook op het veld terug te zien. “Ik voel me lekker, ik voel me fit. Dat probeer ik vast te houden”, zei de nog altijd slechts 23-jarige international tegen AD.

Afgelopen weekend was Depay met een doelpunt ook weer belangrijk voor Lyon in de derby met St. Etienne.”Het was nog nooit gebeurd dat wij met 5-0 wonnen bij onze rivaal. De spanning werd zo hoog dat gefrustreerde fans het veld op kwamen. Maar er is niks ergs gebeurd, hoor. Al kan dit natuurlijk niet, in andere landen zie je zoiets niet. Vorig seizoen werden we ook al eens belaagd door fans, uit bij Bastia. Ik begin eraan te wennen.”

Meer over

Nu het weer beter loop bij hemzelf hoopt Depay de lastige tijd achter zich te laten. “De laatste twee maanden gaat het steeds beter. Ik train goed, maak veel minuten bij Lyon en heb rendement. Dat wil ik vasthouden.”


Hij heeft dan ook zin in de oefenduels: “Ik heb elke wedstrijd zin om te voetballen, dat gevoel heb ik zelfs voor iedere training. Ik ben superblij dat ik hier mag zijn en wil me laten zien.”