Vlag van Nederland
Christ neemt afscheid van Oranje na 'prachtig jaar'

Christ neemt afscheid van Oranje na ‘prachtig jaar’

Oranje Leeuwinnen WK 2019

Angela Christ stopt als international. De 28-jarige doelvrouw was sinds 2005 actief voor het Nederlands elftal, maar maakt via Instagram bekend dat ze op het hoogtepunt van haar interlandcarrière stopt.


“2017 was natuurlijk voor mij een prachtig, succesvol jaar! Het EK mogen winnen, geridderd worden en natuurlijk mogen genieten van al jullie support”, zo schrijft de keepster. “Ik wil al mijn coaches, teamgenoten, vrienden, familie en supporters bedanken. Deze herinneringen zijn onbetaalbaar.”

Op 13 juli 2009 maakte de doelvrouw haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. In totaal speelde ze zeventien interlands, waarvan ze vijftien keer in de basis stond. Christ blijft wel actief voor haar club PSV.

 

Lieve supporters, sinds 2005 ben ik actief geweest voor het Nederlands elftal. En heb besloten om op het hoogtepunt van mijn interland carrière te stoppen. 2017 was voor mij een prachtig, succesvol jaar! Het EK mogen winnen, geridderd worden, en natuurlijk mogen genieten van al jullie support! Ik wil al mijn coaches,teamgenoten,vrienden,familie en supporters bedanken! Deze herinneringen zijn onbetaalbaar! Mijn carrière bij PSV blijf ik voortzetten. BEDANKT lieve mensen. Liefs, Angela #samensterk #oranjeleeuwinnen #trots

A post shared by Angela Christ (@angelacchrist) on

Auteur: Amber
Foto: © Pro Shots

Lees meer over: