Vlag van Nederland

Kluivert ‘door het dolle’ heen na selectie

EK 2020 Door op 17 maart 2018 om 09:24 uur

Kluivert 'door het dolle' heen na selectie © Pro Shots

Justin Kluivert werd gisteren tijdens de training blij verrast door zijn trainer Erik ten Hag, die hem vertelde dat hij bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal zit.

Kluivert vertelde tegen AjaxTV: ‘Mijn dag kan zeker niet meer kapot, ik ben helemaal door het dolle heen.’ De jonge buitenspeler is één van de vijf debutanten in de selectie van de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman.

Meer over

Tegen VI bekent Kluivert dat hij toch wel even extra gespannen was tijdens de training: “Ik was toch extra gespannen tijdens de training, ik wist dat het vandaag bekend zou worden”, zegt Kluivert. “Dit is iets waar ik heel trots op ben. Op mijn leeftijd al bij Oranje is bijzonder. De volgende stap is hopen op speelminuten en echt mijn debuut maken. Om bij Oranje te zijn is al geweldig”, zegt hij. “Er zijn genoeg trainingen waarop ik mijzelf in de kijker kan spelen.”


“Ik ben heel trots. En m’n familie denk ik ook. Ik kreeg gelijk een glimlach op m’n gezicht. Als ik m’n telefoon open, verwacht ik dat-ie opblaast…”, eindigt hij.