Vlag van Nederland

Lees hier alles wat je moet weten over de kaartverkoop van het WK 2019

Oranje Leeuwinnen WK 2019

Onze OranjeLeeuwinnen hebben zich geplaatst voor het WK 2019 en inmiddels zijn ook de tegenstanders in de groepsfase bekend. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman is gekoppeld aan Nieuw-Zeeland (11 juni), Kameroen (15 juni) en Canada (20 juni).


De speelsteden zijn respectievelijk Le Havre, Valenciennes en Reims, steden die makkelijk vanuit Nederland te bereiken zijn. Jij als Oranjefan wil er natuurlijk bij zijn en daarom zetten we vast de belangrijkste informatie over de kaartverkoop op een rijtje.

De kaartverkoop voor wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen start dinsdag 21 januari om 12:00 uur en eindigt op vrijdag 8 februari om 23.59 uur. Alleen tijdens deze kaartverkoopperiode is het mogelijk om kaarten voor het Oranjevak te bestellen (voor alle wedstrijden). Hiervoor geldt een Oranje ClubCard verplichting. Per Oranje ClubCard kan er één ticket aangeschaft worden. Heb je nog geen Oranje ClubCard? De KNVB raadt je aan om die voor 15 januari aan te schaffen.

De vrije verkoop van de FIFA voor de neutrale vakken begint op een door FIFA nader te bepalen datum na 8 februari. De verkoop van de Venue packages voor de neutrale vakken zijn reeds gestart via de FIFA.

Auteur: Amber
Foto: © Pro Shots