Vlag van Nederland

In maart speelt Oranje wéér tegen Duitsland, zo scoor je makkelijk tickets

EK 2020 Door op 25 februari 2019 om 16:52 uur

Nederland - Duitsland: makkelijk tickets scoren © Pro Shots

Het Nederlands elftal beefde jarenlang van angst als Duitsland op het wedstrijdpapier stond, maar dat is nu een heel ander verhaal. In de Nations League verpulverde Oranje de Duitsers in eigen huis (3-0) en stelde het uit met een miraculeus gelijkspel de finale van de Nations League veilig.

En dus ziet de aanloop naar de EK-kwalificatie in maart, waarin Oranje opnieuw Duitsland treft, er opeens heel anders uit. Misschien dat veel Nederlanders ons landje zelfs als favoriet zien. Tikkeltje voorbarig natuurlijk, want onze oosterburen willen graag wat rechtzetten.

Meer over

Kortom, het wordt op 24 maart een heet avondje in de Johan Cruijff ArenA. En daar kun jij bij zijn, want er zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor de kwalificatiekraker. Een manier om goedkoop tickets te scoren is via Vakantieveilingen. Breng op het goede moment je bod uit en je kunt zomaar voor een spotprijs in het stadion zitten! Het proberen waard, toch?


Ook voor de eerste kwalificatiewedstrijd, het thuisduel tegen Wit-Rusland, zijn nog kaarten. Ook daarvoor kun je terecht bij Vakantieveilingen.

En om je alvast lekker te maken voor de aankomende duels, vind je hieronder de legendarische uitwedstrijd tegen Duitsland in de Nations League.