Vlag van Nederland

Bereid je voor op het WK 2019 met het shirt van de OranjeLeeuwinnen

Oranje Leeuwinnen WK 2019

Ga jij straks ook juichen voor de OranjeLeeuwinnen tijdens het WK 2019? Dan wil je dat natuurlijk doen in het gloednieuwe thuisshirt van de Europees kampioen! Het tenue van de OranjeLeeuwinnen is vanaf deze week te koop via onze website. Er is ook een kids-editie van het thuisshirt te koop.


Het tenue, dat geheel oranje is, is geïnspireerd op eerdere outfits van de nationale ploeg. Het shirt heeft een V-hals en een iets langere mouw. Een grafische afbeelding van een tulp is te zien op de voorzijde, net zoals het logo van de Leeuwinnen, dat op de borst te zien is.

“Wij zijn superblij met het nieuwe tenue”, zei Lieke Martens eerder op de website van OnsOranje. “Het is stijlvol en heeft een elegante pasvorm. Het is modern maar heeft tegelijkertijd een retro twist. Ik weet bijna zeker dat onze supporters het ook mooi vinden.”

“Het EK 2017 was natuurlijk een geweldige ervaring voor ons als team”, aldus de aanvalster. “En toen werd de potentie van het vrouwenvoetbal in Nederland ook meteen duidelijk. In Frankrijk willen we op het WK weer het beste uit onszelf halen. En hopelijk kunnen we onze fans opnieuw trots maken.”

Het nieuwe shirt werd in april voor het eerst gedragen door de OranjeLeeuwinnen, tijdens de ontmoeting met Mexico op vrijdag 5 april in GelreDome. Het tenue is sinds deze week te koop via onze website. Pik hem nu op! Ook de kids-editie van het thuisshirt is te koop.

© OnsOranje / Nike

© OnsOranje / Nike

Auteur: Amber
Foto: © OnsOranje / Nike