Vanavond nemen Nederland en Wit-Rusland het tegen elkaar op. De wedstrijd, die in het teken staat van EK-kwalificatie, begint om 20:45 uur in De Kuip. Bondscoach Ronald Koeman zal zijn opstelling ten opzichte van de laatste Oranje-wedstrijden niet veel veranderen.

Hij gaat voor een vaste selectie en een redelijk vaste opstelling, zo gaf Koeman eerder al aan. De bondscoach kan in ieder geval beschikken over 25 fitte spelers.

Koeman zal dan waarschijnlijk ook kiezen voor Memphis Depay in de spits. De aanvaller presteert niet optimaal bij zijn club, maar hoeft de bondscoach ‘niets te bewijzen’. Zijn plek lijkt dan ook zeker.

Het enige twijfelgeval van vanavond is de rechterflank. Gaat Koeman voor Quincy Promes, die bij Sevilla als wingback speelt? Of kiest de bondscoach toch voor Steven Bergwijn, die de laatste maanden aardig op dreef is bij PSV. Mogelijk valt de keuze van Koeman toch op laatstgenoemde.

De vermoedelijke opstelling: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, F. De Jong, De Roon, Wijnaldum, Bergwijn, Memphis, Babel