Het Nederlands Elftal heeft een belangrijke wedstrijd en dat is reden voor jou om de ultieme voetbalavond te organiseren, samen met familie en vrienden. Je hebt er de ruimte voor en weet wat er zoals komt kijken bij het organiseren van een dergelijke avond.

Niemand kan echt stilzitten als Oranje speelt

Je nodigt je vrienden en familie uit, die geacht worden in het oranje te verschijnen. Ondertussen heb jij je ruime garage omgebouwd tot een heus voetbalstadion met voldoende zit- en staplaatsen, want echt stilzitten lukt toch niemand als Oranje speelt. Voor de wedstrijd luister je naar de voorbeschouwing van in elk geval Johan Derksen. Nee, koffie hoef je niet in huis te halen. De rechtgeaarde voetbalsupporter neemt gewoon meteen een biertje. Zorg ook dat de pinda’s niet ontbreken.

Maak een toto vooraf en noteer de voorspelde eindstanden op een whiteboard

Uiteraard heb je groot en goed beeld geregeld, heb je muziek voor, in de rust en na de wedstrijd en let jij op of de catering in orde is en of iedereen wel goed naar de wedstrijd kan kijken. Voor de wedstrijd houd je een voetbaltoto, de voorspellingen van de aanwezigen schrijf je op een whiteboard. Is het tijdens de wedstrijd extra spannend. Laat iedereen een paar eurootjes inzetten en als winnaar heb je zo een mooie hoofdprijs. Uiteraard ligt de tekst van het Wilhelmus op de stoelen, zodat elke aanwezige in je garage uit volle borst het Wilhelmus kan zingen. Na afloop druipt of iedereen af of volg je nog een gezellig feestje. Zorg dan voor goede muziek, die uiteraard uitgaat als de bondscoach aan zijn nabeschouwing begint.

Met een Dutch Original soundbar waan jij je in een bioscoop

Behalve beeld is geluid ook erg belangrijk als je de perfecte voetbalavond wilt organiseren. Versterk je  televisiegeluid met een Dutch Originals soundbar. Het geluid wordt zo veel en veel beter en je waant je wat dit geluid betreft in een heuse bioscoop. Je kunt de soundbar vaak gewoon met een stroomsnoer te bedienen en bij de versterker krijg je een afstandsbediening. De kwaliteit van het geluid is geweldig. De soundbar werkt ook op bluetooth en wordt geleverd met een krachtige batterij. De soundbar is gemakkelijk in gebruik en kan eenvoudig en snel worden aangesloten middels een stroomsnoer. De soundbar is bovendien gemakkelijk te bedienen. Zet jij ondertussen de knakworstjes al even op het vuur?