Het Nederlands elftal speelt vanavond om 20.45 uur speelt Nederland in het City Stadium in Gjilan het WK-kwalificatieduel tegen Montenegro. Wie zal bondscoach Louis van Gaal opnemen in zijn opstelling tegen de Montenegrijnen?

Doelman zal sowieso weer Justin Bijlow zijn, de doelman van Feyenoord die een uitstekende indruk maakte de afgelopen interlands. Hij krijgt het vertrouwen van de bondscoach en blijft voorlopig staan.

Achterin staan van rechts naar links waarschijnlijk Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Daley Blind. Dat zou betekenen dat Matthijs de Ligt opnieuw op de bank plaats moet nemen. De verdediger van Juventus zit niet in de beste periode van zijn carrière en heeft twee topper voor zich in de pikorde.

Op het middenveld hebben Davy Klaassen, Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum hun plek opgeëist. Tegen toplanden kiest Van Gaal mogelijk nog voor De Roon en ook Gravenberch blijft uiteraard een optie, zeker voor de toekomst.

Voorin moet Van Gaal meer schuiven. Hij mist Cody Gakpo en Steven Berghuis twee van zijn buitenspelers. Daarom zullen waarschijnlijk Donyell Malen en Danjuma op de flanken staan. In de spits staat Memphis Depay.