Ronaldo ziet Oranje het EK winnen

EK 2012 Door op 25 april 2012 om 12:35 uur

We vinden het bijna allemaal een aansteller en een geweldige voetballer tegelijkertijd. Op het EK komen we hem weer tegen en het enige doel van die wedstrijd is om hém uit de wedstrijd te spelen. Maar hij, en dan bedoelen we die irritante vedette van Real Madrid en Portugal, heeft wel een hoge pet op van onze Nederlandse trots.

Cristiano Ronaldo zegt namelijk dat hij onder de indruk is van de kwaliteiten van het Nederlands elftal. De sterspeler denkt dat Oranje zelfs kans maakt op de titel op het EK in Polen en Oekraïne. “Het team heeft zoveel goede voetballers, ze kunnen Europees kampioen worden”, zegt hij in GOAL.  Wie de beste speler is vindt Ronaldo moeilijk te zeggen maar hij vindt vooral Oranjes voorhoede heel gevaarlijk: “Wie de beste speler van Oranje is, dat kan ik niet zeggen. Maar de kracht van het team ligt vooral in de aanval.”

Meer over
Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App 'aan' naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!

Nederland komt Cristiano Ronaldo in de poulefase al tegen op het EK. In de derde wedstrijd van de poule speelt Nederland tegen het Portugal van Ronaldo. In de eerste wedstrijd speelt Oranje tegen Denemarken en in het tweede duel is Duitsland de tegenstander.