Robben zowel met als tegen Oranje… of niet?

EK 2012 Door op 9 mei 2012 om 14:19 uur

Arjen RobbenArjen Robben zal in het oefenduel tegen Bayern München zowel tegen als met het Nederlands elftal in actie komen. De KNVB en het bestuur van Bayern hebben besloten dat de aanvaller een helft aan de kant van de Duitse club en een helft aan de kant van Nederland mee doet. Dit schrijft althans VI.

Op de website van RTL Nieuws ontkent KNVB-baas Bert van Oostveen deze berichtgeving echter. “Contractueel is vastgelegd dat als hij speelt, dit voor Oranje is”, aldus Van Oostveen.

Meer over
Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App 'aan' naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!

De wedstrijd van 22 mei is een goedmaker voor de langdurige blessure die Robben bij het Nederlands elftal opliep. Na wat onenigheid tussen Bayern en de KNVB is uiteindelijk als compromis tot het oefenpartijtje besloten. Er zijn inmiddels 20.000 kaarten verkocht voor het duel, dat wordt afgewerkt in de Allianz Arena. Bayern München speelt drie dagen eerder de Champions League finale tegen Chelsea in hetzelfde stadion.