Vlag van Nederland

Part II: Geen EK voor Henk Timmer?

EK 2008

Nog 4 dagen voor de eerste oefenwedstrijd en nog 8 dagen verwijderd van de definitieve selectie, het nieuws over Henk Timmer als mogelijk 4e keeper en dus de afvaller levert wat reacties op (behalve bij ons), eerst maar de man zelf aan het woord:


Henk Timmer: “Het is geloof ik een item dat ik of Boschker mee naar het EK gaat, er komt weer een groot kampioenschap aan. Dan wordt er altijd meer gezegd en geschreven.

Timmer lijkt niet onde de indruk van de commotie, voormalig keeperstrainer van Oranje Stanley Menzo staat ook achter de Feyenoord keeper:”Als ik de keuze moest maken zou ik kiezen voor Henk Timmer. Hij zit al drie jaar bij de groep, terwijl Boschker pas voor de tweede keer door Van Basten is opgeroepen. Daarnaast bezit Timmer dankzij Europese wedstrijden met AZ, Ajax en Feyenoord over meer internationale ervaring dan Boschker.

Sander Boschker zelf: “Ik vind dit allemaal wel mooi. Ik heb me voorgenomen om deze week vooral te genieten.”

Eerder zei Marco van Basten al: “Henk was niet best, maar iedereen heeft wel eens een slechte dag.

Het is nu afwachten tot 28 mei, dan weten we het zeker.

Auteur: Stef
Foto:

Lees meer over: , , , ,