© OnsOranje.nl / Eric VerhoevenMorgen speelt Oranje tegen Bayern München. Van Marwijk heeft met het uitdelen van hesjes tijdens de training een kleine kijk gegeven in de opstelling. De meeste basisspelers van het elftal krijgen rust en de internationals met wat minder ervaring hebben zo de kans zich van hun beste kant te laten zien. Hiermee hopen ze natuurlijk een ticket naar Oekraïne te verdienen.

De vermoedelijke basisopstelling voor de wedstrijd van morgen is dan ook als volgt: Michel Vorm staat op doel, met in de verdediging Khalid Boulahrouz, Ron Vlaar, Joris Mathijsen en Jetro Willems. Op het middenveld zien we Nigel de Jong en Rafael van der Vaart, aanvallend Luciano Narsingh, Wesley Sneijder en Dirk Kuyt en tenslotte, in de spits, Klaas-Jan Huntelaar.

Willems krijgt zo bijvoorbeeld de kans zich te bewijzen als potentiële linksback van Oranje en ook Huntelaar kan misschien de spits-positie afdwingen als hij een paar mooie goals maakt. Er zal deze wedstrijd volop gewisseld worden, maar één wissel staat al vast: Arjen Robben. Over de onfortuinlijke linksbuiten is inmiddels zoveel gezegd dat je bijna zou vergeten dat we nog andere spelers in de selectie hebben. Ibrahim Afellay en Stijn Schaars bijvoorbeeld, die door clubverplichtingen nog niet zullen spelen. Ook Maarten Stekelenburg zal door een schouderblessure aan de kant blijven.

Bekijk het overzicht van de huidige selectie.