© OnsOranje.nl / Eric VerhoevenDe spelers van het Nederlands Elftal mogen tijdens het EK ‘gewoon’ twitteren van bondscoach Bert van Marwijk. Wel heeft van Marwijk de twitterende spelers verzocht om er discreet mee om te gaan. Hij is er niet bij in Polen en Oekraïne, maar vooral Ryan Babel weet inmiddels wat het kan betekenen als je iets te open bent op het sociale netwerk. Hij kreeg het kort geleden nog aan de stok met de clubleiding van Hoffenheim en eerder al kreeg hij een boete in Engeland vanwege een foto die hij plaatste van Howard Webb in het tenue van Manchester.

Van de huidige selectie weet Gregory van der Wiel dat hij op moet passen. Hij tweette ooit een foto dat hij op een concert waas terwijl hij zich twee dagen eerder met een hersenschudding afmeldde voor een oefentrip van het Nederlands elftal. Na een hartig woordje van de bondscoach was echter alles weer goed destijds.

Niet alle spelers van Oranje zijn op twitter acties maar Mee Met Oranje heeft alle Oranjespelers in een lijst gezet zodat ze allemaal te volgen zijn. Alle Oranjespelers zijn te volgen via onze website www.meemetoranje.nl of in deze lijst op twitter: https://twitter.com/#!/meemetoranje/oranje-op-twitter

Mee Met Oranje heeft ook een eigen twitter-account: http://www.twitter.com/meemetoranje waar vanavond de wedstrijd Bayern München-Nederland live te volgen is. Ook op www.facebook.com/nederlands.elftal zal de wedstrijd te volgen zijn.