Robben kijkt weer vooruit

EK 2012 Door op 27 mei 2012 om 00:53 uur

© OnsOranje.nl / Eric VerhoevenArjen Robben had ondanks de nederlaag tegen Bulgarije na afloop weer een glimlach op zijn gezicht. De veelgeplaagde voetballer werd tijdens zijn invalbeurt hard toegejuicht door het Nederlandse publiek.

“Ik wil graag het Nederlandse publiek bedanken. Het is super als je zoveel steun krijgt,” aldus de aanvaller van Bayern. “Zo’n week als de laatste heb ik nog nooit meegemaakt. Dat gaat niet in de koude kleren zitten.”

Meer over
Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App 'aan' naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!

Robben werd tijdens de ‘goedmaak’-wedstrijd Bayern München – Nederland uitgefloten door de Bayern-aanhang, nadat hij in de Champions League finale een belangrijke penalty miste. Mede hierdoor liep de Duitse club de titel mis en dat werd de speler niet in dank afgenomen. “Dat is natuurlijk voetbal. Je bent de lul of je bent de held,” verklaart Robben eerlijk. “Ik was de lul. Maar laten we nu verder over voetbal lullen en niet meer ouwehoeren. De knop is om.”