Winnaars Facebook EK Challenge bekend!

Zijlijn Door op 21 juni 2012 om 16:57 uur

© MeemetOranje.nl / Football MeisterWe spelen al een tijdje op Facebook de Mee met Oranje Facebook EK Challenge. Ook al ligt het Nederlands elftal er uit, je kunt nog steeds mee doen. Vanavond starten de kwartfinales en voorspellen kan tot het begin van de wedstrijd!

In ieder geval hebben wij drie mensen blij kunnen maken met het officiële thuistenue van het Nederlands elftal. Zij voorspelde de wedstrijden van het Nederlands elftal correct. Peter uit Alphen aan de Rijn voorspelde Nederland – Denemarken goed, Erno uit Made had Nederland – Duitsland juist en Nik uit Enschede voorspelde Portugal – Nederland correct! Zij zijn inmiddels op de hoogte en footballplus.nl zal hen de shirts toesturen. Proficiat heren!

Meer over
Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App 'aan' naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!

Maar de hoofdprijs komt aan het einde van het toernooi, dan stelt footballplus.nl namelijk een heel tenue beschikbaar. Iedereen komt daar nog steeds in aanmerking. Kortom: Voorspel én Win!