Vlag van Nederland

Nederlands elftal shirt

Op zoek naar het officiële Nederlands elftal shirt? Bestel het nieuwste thuisshirt en uitshirt nu via Mee met Oranje. Dit is het officiële wedstrijdshirt van het Nederlands elftal voor 2016-2018, onze mannen spelen de komende jaren in dit shirt, dus zorg dat je hem hebt!

 

Nederlands elftal Shirt

 

Nederlands elftal Shirt thuis

Nederlands elftal thuisshirt

 

Bestellen

Nederlands elftal Uitshirt

 

Nederlands elftal shirt uit

Nederlands elftal uitshirt

 

Bestellen

 

Kenmerken van het Nederlands elftal shirt
Het shirt waar het Nederlands elftal haar wedstrijden in gaat spelen heet het “Nike Vapor Match 2016-2018”. Het idee achter het shirt is dat het symbool staat voor de nieuwe start van ons Oranje. Dit shirt zal door Oranje gedragen worden op weg naar het WK 2018 in Rusland.

Met het nieuwe tenue, gemaakt door Nike, ligt de focus op de snelheid. Ook hier is de nieuwe Nike Areoswift-technologie van toepassing voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. Het ideale aan de Nike Aeroswift-technologie is dat je tijdens trainingen of wedstrijden snel droogt, waardoor je zo licht mogelijk blijft en meer snelheid kan maken.


Volgens de laatste mode voor voetbalshirts

Het Nederlands elftal shirt voldoet ook aan de laatste mode-eisen. Door zijn slim-fit pasvorm met elastische stretch, sluit het perfect om je lichaam voor de optimale bewegingsvrijheid. Door de stretchtape sluit het goed om de mouwen, het beweegt hierdoor beter met je mee, zodat je beweeglijk blijft en niet wordt afgeleid. Handig is om de mouwen  om te vouwen. Het Vapor Match Nederlands elftal shirt is van 100% polyester en is voorzien van Nike Dri-FIT.

Symbolen Nederlands elftal Shirt

Bij de mouwen staat de tekst ‘Leeuwen’ en op de rechter mouw staat de tekst ‘Oranje’. Tevens is het 3D-logo van de KNVB er op bedrukt. Achter het logo in de binnenkant van het shirt staat het oude logo van de KNVB uit 1889.

 

Nederlands Elftal Shirt futuristisch

Nederlands elftal Shirt

 

Nederlands elftal Shirt

 

Bestellen

Nederlands elftal Uitshirt

 

Nederlands elftal Uitshirt

 

Bestellen

Bestel het nieuwe tenue van het Nederlands elftal dus snel op meemetoranje.nl. Je bestelt hier het originele shirt van de beste kwaliteit en met de beste service. Vandaag besteld betekent in de meeste gevallen morgen al in huis!
Check ook deze links:

Ladbrokes promocode 2016
http://bonus-kampanjkod.se