Zie hier de samenvatting Nederland – Wales. De wedstrijd tussen Nederland en Wales is in de Amsterdam ArenA geëindigd in een 2-0 overwinning voor het Nederlands elftal. Oranje kwam pas na 32 minuten op voorsprong tegen het matige Wales.

Nadat zowel Nederland als Wales flinke kansen om zeep hadden geholpen was het in de 32e minuut Arjen Robben die de ban wist te breken. Uit de rebound scoorde hij de 1-0 voor Nederland:

In de tweede helft was Nederland – Wales niet veel beter dan in de eerste. Oranje probeerde het wel maar kwam er maar zelden gevaarlijk uit. Tot de 76e minuut toen Arjen Robben werd weggestuurd door Sneijder. Robben wist de bal panklaar te leggen voor Lens, die de bal binnentikte:

De complete samenvatting Nederland – Wales met de goals volgt snel.