Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond om 20:45 tegen Turkije en moet winnen om plaatsing voor het EK 2016 in zicht te houden. Voor welke opstelling kiest Guus Hiddink?

De bondscoach zal vermoedelijk kiezen voor een formatie met vier verdedigers, drie middenvelders en drie aanvallers. Wesley Sneijder is de belangrijkste man en heeft van Hiddink de aanvoerdersband gekregen.

In de verdediging bestrijken Gregory van der Wiel en Daley Blind waarschijnlijk de backposities. Centraal komen we een oud Feyenoord-duo tegen: Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi. Laatstgenoemde speelt niet altijd bij FC Porto, maar krijgt wel het vertrouwen van de bondscoach.

Volgens De Telegraaf gaan we een aanvallend middenveld zien. Wijnaldum zal de rol van nummer 10 vervullen, terwijl Sneijder op linkshalf wordt geposteerd. Jordy Clasie is het verdedigende slot op de deur.

In de aanval zal Klaas-Jan Huntelaar in de spits staan, op de flanken ondersteund door Memphis Depay en Ibrahim Afellay.

De vermoedelijke opstelling:

Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind; Clasie, Wijnaldum, Sneijder; Afellay, Huntelaar, Depay.

Turkije treedt tegen Oranje aan zonder sterspeler Arda Turan en Feyenoorder Kazim-Richards. Deze elf spelers zullen het moeten gaan doen voor de Turken:

Volkan Babacan; Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Hakan Balta en Caner Erkin; Ozan Tufan, Mehmet Topal en Selçuk Inan; Gökhan Töre, Burak Yilmaz en Volkan Sen.