Het Nederlands elftal is een veel besproken onderwerp. De tweets over het Nederlandse elftal vliegen je om de oren. Dat was dan ook wel enigszins een lichtpuntje, want onze elftal heeft toch wel wat dieptepunten bereikt. Wij selecteerden de tien leukste tweets over het Nederlandse voetbalelftal!

© pixabay: https://pixabay.com/en/twitter-screen-social-phone-1795652/

1. Wij vragen het ons ook af


Tja… Het Nederlands elftal is wel een beetje gênant geworden, vinden vele voetbal supporters. De Oranjegekte, het gejoel en gejuich in de stadions lijkt steeds meer verleden tijd te worden.

2. Doe niet. Doe niet!


Dit jaar schreef ons elftal geschiedenis. Nederland speelde tegen Bulgarije en wat een geblunder was dat. Fout na fout werd gemaakt en de wedstrijd eindigde met 2-0 voor Bulgarije. Een plekje in het WK wordt met de dag kleiner.

3. Wie oh wie?


Bondscoach Danny Blind houdt stijf vast aan het 4-4-3 systeem. Er worden veel vraagtekens bij dit selectiebeleid gezet. Het beleid wordt door veel mensen bestempeld als onduidelijk en amateuristisch.

4. Focus!


Waarschijnlijk was de hyperfocus in de tweede helft van de wedstrijd tegen Bulgarije in 2017 verdwenen. Niet vreemd ook. Voetballen is ook gewoon een intensieve sport.

5. Wie meldt zich aan?


Ja, blijkbaar wilde iemand graag z’n kaartjes kwijt. Misschien leverde verkoop niks meer op en moest je geld bijbetalen? Wie weet.

6. Een gevatte samenvatting


Pakkend en vooral zeer doeltreffend. Deze GIF dan. Het Nederlands voetbal elftal presteerde blijkbaar iets minder goed….

7. Pijnlijke constatering voor het Nederlandse voetbalelftal


Gelukkig staan we op nummer 6 van de gelukkigste mensen ter wereld. Gelukkiger worden? Speel Ideal Casino en vermaak je prima. De struggles van het Nederlandse voetbal elftal ben je zo vergeten.

8. Of de Blue Monday?


Je kan één troost halen uit deze tweet. Die maandagochtend op je werk is minder erg dan je zaterdagavond op de bank met een bak chips kijkend naar het Nederlands voetbal elftal.

9. De Partij van de Amateurs?


Politiek en sport lijkt soms meer op elkaar dan we dachten. Waarschijnlijk kan Lodewijk Asscher zich zeer goed identificeren met Blind en de rest. Met de verkiezingen in 2017 heeft ook de PVDA een dieptepunt gekend.

10. Stay positive


Gewoon positief blijven. Het komt vast allemaal goed. De oranjegekte keert terug. Het Nederlandse voetbalelftal blijft trainen en oefenen. Oranjes overwinning komt vast een keer aan de beurt.