Vlag van Nederland

Denzel Drumfries speelde vier jaar geleden nog bij de amateur van Barendrecht, maar vrijdagavond speelde hij Kylian Mbappé, één van de duurste spelers ter wereld, volledig uit de wedstrijd. Het is snel gegaan met de PSV-back, zo beseft hij zelf ook.

“Ik zat daar toevallig vandaag nog over na te denken. Dit soort mooie potjes speelde ik vorig seizoen niet. En het seizoen daarvoor ook niet. Het is hartstikke mooi dat ik dit mag meemaken. Ik voel me een gezegend mens. Ik ben zeer dankbaar.”

“Ik geniet van ieder moment in Oranje”, zei Dumfries na afloop tegen Omroep Brabant. “We spelen goed met z’n allen. Ik vind onze resultaten ook niet absurd. We hebben genoeg kwaliteit in de ploeg en doen het op dit moment hartstikke goed. We moeten rustig blijven en op deze manier doorgaan.”

Dumfries had zijn tegenstander Mbappé in z’n broekzoek: “Ik had er wel rekening mee gehouden dat hij daar zou kunnen staan, omdat ik hoog sta natuurlijk en daar dan een gat komt. Het kan dat ze het dan zo oplossen. Matthijs en ik hebben het goed gedaan, vind ik. Ze zijn niet echt gevaarlijk geweest vind ik, dus we hebben het als team goed gedaan.”

Lees meer over: ,