Sinds de oprichting van de Nederlands elftal facebookpagina is het aantal likes enorm gegroeid. Op het moment van schrijven is Stefan Dorst de 37417e like en terwijl ik nu aan het typen ben kan het zomaar zijn dat de 37418e en 37419e zich alweer gemeld hebben. En dit aantal blijft voortdurend stijgen.

Maar we willen meer met het Nederlands elftal. Want hoe kan het dat er in Nederland nog zo ontzettend veel mensen op facebook zitten die het Nederlands elftal niet ‘liken’?  Daarom willen wij samen met jullie ervoor zorgen dat het aantal volgers nog voor het EK in Juni een enorme boost gaat krijgen.

Om een concreet voorbeeld te geven het volgende: helemaal aan het begin konden we met het aantal volgers nog niet een tribune bij de plaatselijke RKSV vol krijgen. Enkele maanden later kon het Jan Louwersstadion van FC Eindhoven gevuld worden.  Een paar maanden geleden konden we met alle mensen die het Nederlands elftal volgden de Euroborg in Groningen vullen en niet veel later waren ook de Grolschveste en het Gelderdome gevuld.

Vandaag de dag is zelfs het Philipsstadion te klein en zijn er in Nederland nog slechts twee stadions die groot genoeg zijn. Maar we willen meer zoals gezegd. Binnen korte tijd willen we met Oranje de Kuip en Arena ontgroeien en op weg naar de finale. Ons doel is, om tijdens de finale van het EK op 1 juli  in Kiev het stadion aldaar, dat plaats biedt aan 70.050 mensen, te kunnen vullen.

Help jij het doel te bereiken? Deel de Nederlands Elftal pagina met vrienden en vraag ze ook fan te worden, zodat iedereen ‘Mee Met Oranje’ gaat!

Ga naar  www.facebook.com/nederlandselftal en like.