UEFA onverschillig over Bavaria-jurkje

EK 2012 Door op 19 april 2012 om 15:52 uur

Een stel modellen in Bavaria-jurkje

De UEFA zal nog geen actie ondernemen tegen het nieuwe Bavaria-jurkje, zo meldt omroep Brabant. De Europese voetbalbond, verantwoordelijk voor het EK voetbal, zegt niet wakker te liggen van het nieuwe jurkje van de bierfabrikant maar heeft wel een team advocaten klaarstaan om guerilla-marketing tegen te gaan. Dat is het bereiken van een zo groot mogelijk publiek voor zo min mogelijk geld.

Precies wat Bavaria deed toen het op het WK van 2010 een groepje vrouwen in Bavaria-jurkje naar wedstrijden van Oranje stuurde, dus. Deze vrouwen werden vervolgens op last van de FIFA opgepakt en later op borgtocht vrijgelaten.

Meer over
Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App 'aan' naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!

Bavaria heeft het nieuwe jurkje, met de naam ‘V-dress’, gisteren officieel onthuld. Een groep modellen werd in het kledingstuk gehesen en op de foto gezet. Ook interesse? In aanloop naar het EK is de V-dress bij zes flesjes van het Brabantse biermerk te verkrijgen, verpakt in een hip tasje. Dan moet je dat hoofdpijnbier er maar op de koop op toe nemen.