Vlag van Nederland

Mee met Oranje’s Hitlijst

EK 2008 Door op 12 juni 2008 om 21:03 uur

Wolter KroesMorgen is het weer zover, Nederland speelt zijn tweede groepsduel! Nu het echt feest gaat worden, moet je natuurlijk ook de EK liederen bij elkaar hebben.. hier heb je de Mee met Oranje Hitlijst met alle EK liedjes.. Met op 1:

Meer over

#1 Hij bestormt eindelijk de hitlijsten, zijn droom komt uit! Hij zit erbij en dat is prima: Viva Hollandia – Wolter Kroes.

#2 You ain’t see nothing yet! Zeg dat wel na Italië. Bob Fosko heeft een voorspellende gave. Zijn lied: “Die Bal moet in het Net”. Zingt lekker mee en is een aardig filmpje. Mooie tweede plaats dus!


#3 Hij hield van Oranje en het Oranje Legioen hield van hem. Wij houden van Oranje, André Hazes:

#4 Nationale Nederlanden al jaren sponsor van de KNVB maakte enkele jaren geleden, dit filmpje en meteen werd Reinhard Mey’s (een Duitser notabene) Als de dag van toen Een kippenvelnummer. Prachtig lied;

#5 Nederland moet minstens tot de halve finale komen, wil dit nummer van René Froger echt een “topper” worden. Leuk, maar de eer komt toe aan onze Hazes.

#6 Oké, hij is dan van twee jaar geleden. Maar hij is zó leuk. De favoriet op de redactie. Café de Wereld’s – Oranjemedley

#7 Helaas, het is Albert Heijn wederom gelukt.. de Welpie zit in ons hoofd, bij onze boodschappen, in onze iTunes, op ons hoofd.. Alle Welpies helpen.

#8 Doelpunt, doelpunt, doelpunt! Oudje, maar prima voor bij een doelpunt, doelpunt! Ff wachten.. naast

#9 3 – 0; Wat zijn die pizza’s stil:

#10 Land Hup Hup Hol, van het WK2006 wederom een commercial, maar wel geslaagd:

#11 Wienerschnitzel – Gebroeders Ko, u weet wel, ja die de hits in een Nederlandse platte tekst omzet:

#12 Ze zongen ze nog bij de laatste Toppers in concert, René staat met zichzelf wat hoger.. Oostenrijk/Zwitserland zijn ook Duitstalig, dus waarom niet nog een keer:

#13 Een knaller van 20 jaar geleden; we blijven ons enige ek-succes herhalen:

#14 Om Joris Linssen toch wat free publicity te geven met zijn mislukte oranje nummer:

#15 En zoals elke wedstrijd beginnen we het ons volkslied!

Meer Oranjenummers in onze favorieten.