Vlag van Nederland

Super Jackpot Interland Pool: 10.046 euro!

Zijlijn Door op 4 september 2015 om 16:00 uur

Voetbalblogfriendlypicture

Het Super Jackpot Interland Pool zal gaan starten op vrijdag 04 september 2015 om 20:45 uur en staat nu op minimaal 10.046 Euro! Deze Jackpot wordt na elk betaald team verhoogd.

De Jackpot kan gewonnen worden door alle wedstrijden (winst, verlies of gelijkspel) goed te voorspellen. Naast de Jackpot is er een minimale prijzenpot van 100 euro. Wanneer er genoeg teams zijn gemaakt om dit bedrag uit te keren, dan zal de prijzenpot na elk betaald team worden verhoogd.

Wint Nederland uit van Turkije? Kan Schotland thuis stunten tegen de Duitsers en weten de Belgen de belangrijke uitwedstrijd in Cyprus op hun naam te schrijven? Zomaar een paar vragen die beantwoord moeten worden om die 10.046 Euro binnen te slepen.


Naast alle Pooltjes heeft Zweeler nog veel meer voetbalspellen. Het Champions League Budget Spel staat al even live. Bij dit spel mag je 10 teams uitkiezen voor een budget een poging wagen om een gedeelte van de prijzenpot van 1.000 Euro te winnen.

Voor de echte puzzelaar staat ook de Super11 Eredivisie klaar. Je mag hier 11 spelers van 11 verschillende clus kiezen die voor jou het hele seizoen punten krijgen omdat ze doelpunten maken, assists geven of zelfs de 0 houden. Bij dit spel starten we met een prijzenpot van 1.800 Euro. Dit zelfde spel is ook live voor de Premier League.

Als laatste wordt er binnenkort ook een Budget spel live gezet voor de Europa League volgens hetzelfde principe als de Champions league.

Meer Zweeler spellen:

  • Super11 Eredivisie: Minimaal 1.800 euro aan prijzen!
  • Super11 Premier League: Minimaal 750 euro aan prijzen!
  • EuroBasket 2015: Min. 300 euro aan prijzen!
  • NFL 2015/2016:  Min. 300 euro aan prijzen!
  • Elke dag een nieuw etappespel in de Vuelta a Espana.
  • Champions League Pool: Voorspel alle wedstrijden van de CL tot aan de finale! 250 euro aan prijzen!
  • Elk weekend voetbalpooltjes voor de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Jupiler Pro League, Serie A, Ligue 1 en de Liga BBVA met mooie Jackpots en kleine inzet.

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!