Sneijder zo goed door YolantheHans van Breukelen heeft een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan in een radio-ochtendshow. Volgens de voormalig Oranje-keeper is Wesley Sneijder zo succesvol geworden omdat hij een relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen kreeg.

“Sneijder werd weggestuurd door Real Madrid, omdat hij niet goed genoeg was en had ontzettend veel shit,” analyseerde Van Breukelen erop los. “Vervolgens begint Sneijder bij voetbalclub Internazionale een relatie met Yolanthe en wordt hij gekozen als beste middenvelder.” Volgens de ex-voetballer ziet Sneijder het zelf ook zo. “Hij zei nog in zijn speech: Deze prijs draag ik mede op aan Yolanthe.”

Ook vond Van Breukelen Sneijder afgelopen jaar beter dan Lionel Messi, die er titel ‘beste voetballer van het jaar’ vandoor ging. “Messi is bijzonder goed, maar de presentaties van vorig jaar van Sneijder hebben dit overtroffen.” Geïnteresseerden kunnen hieronder het interview met Hans van Breukelen bekijken, waarin de Europees Kampioen van 1988 ook zegt dat Edwin van der Sar drie klassen beter was dan hij (goh).