Vlag van Nederland

Arjen Robben heeft zich vanmiddag als laatste international bij de selectie van het Nederlands elftal gevoegd. Hij kwam vanmiddag rond half 3 aan in Portugal en vertrok daar met de bus naar Lagos, waar het Nederlands elftal op trainingskamp is.

De aanvaller kreeg twee dagen extra rust en heeft daarvan genoten: “Dat was even lekker. Maar nu heb ik heel veel zin om met de groep het veld op te gaan. Lekker trainen,” zei hij tegen de NOS.

Robben maakte op het vliegveld van Faro een ontspannen indruk. “Ik heb twee dagen extra rust gehad, dat was echt geweldig. Ik heb even lekker kunnen uitrusten, even met het gezin, dat was best even nodig na een lang en intensief seizoen”, zei Robben.

Ondanks het lange seizoen is Robben nog helemaal fit: “Ik ben topfit. Ik heb zaterdag nog honderdtwintig minuten gevochten. Mijn fitheid, daarover hoeft geen enkele twijfel te bestaan.”

Robben heeft zin om vanavond weer te trainen met Oranje: “Ik heb er heel veel zin in. Vanavond lekker trainen. Ik ben heel benieuwd hoe we er als groep voorstaan.”

De reserve-aanvoerder heeft de wedstrijd van Oranje zaterdag niet gezien: “Ik heb de wedstrijd tegen Ecuador niet gezien, omdat ik toen zelf moest spelen. Maar ik heb met de bondscoach wel de positieve en negatieve zaken van de wedstrijd doorgenomen.”

Lees meer over: , ,