Zoekt u de samenvatting van oefenwedstrijd tegen Mexico van 12 november? Klik doorrr.

Zie hier de samenvatting Nederland – Mexico (2-1). De wedstrijd tussen Nederland en Mexico is in Fortaleza is geëindigd in een ongelooflijke 2-1 overwinning voor het Nederlands elftal.

In de tweede helft kwam Oranje al snel op een 0-1 achterstand door een afstandschot van Dos Santos. De middenvelder van Mexico wist de bal van 20 meter voorbij Cillessen te schieten.

Nederland ging daarna, met Depay als invaller voor Paul Verhaegh, vol op de aanval. Lange tijd zag het er echter niet naar uit dat Nederland nog naast Mexico zou komen. Zie hier de 0-1 van Mexico.

Tot de 85e minuut, toen Sneijder een afgeslagen corner voor zijn voeten kreeg en de 1-1 binnen knalde. Nederland ontplofte van vreugde, maar had nog altijd niet meer dan een verlenging in zicht. Zie hier de 1-1 van Sneijder.

Oranje rook bloed en ging vol door. Arjen Robben maakte een heerlijke actie in het zestienmetergebied en versierde een penalty. Na drie keer geen penalty te krijgen wees de scheids nu wel naar de stip.

Huntelaar ging zelfverzekerd achter de bal staan en maakte de winnende 2-1 voor Nederland tegen Mexico. De drie minuten daarna kwam Nederland niet meer in de problemen en werd de kwartfinale bereikt. Zie de penalty hier.

Ongelooflijk en ongekend, Nederland – Mexico eindigt in een 2-1 voor Nederland!

Bekijk de volledige samenvatting op de NOS.nl.