Vlag van Nederland

Het Nederlands Elftal krijgt dinsdagavond opnieuw de kans om tegen een topland aan te treden. Oranje zal daarin moeten laten zien dat het snel leert op mondiaal topniveau. Tegen Frankrijk afgelopen vrijdag werd zo nu en dan zeerduidelijk dat Nederland nog heel ver verwijderd is van het gewenste niveau.

Wesley Sneijder weet dat er haast bij is, om weer terug te keren naar waar Oranje wil staan: “We hebben de tijd richting de WK-kwalificatie, maar het kwartje moet wel snel gaan vallen en iedereen moet daar in mee”, was aanvoerder Wesley Sneijder na afloop duidelijk.

Sneijder zal er in Engeland echter zelf niet bij zijn. “Ik val nu ook weg, na Robben. Dat is heel erg vervelend. Ik heb ruim twee jaar lang geen blessure gehad, maar zo’n blessure overkomt je. Maar dat geeft weer een kans aan de jonge jongens, om te laten zien wat ze waard zijn’

Eén van die jonge jongens is Ajacied Riechedly Bazoer, de jongste op het veld, maar misschien wel het grootste talent. Hij stelde zich met zijn invalbeurt tegen Frankrijk in ieder geval kandidaat voor een basisplek aanstaande dinsdag tegen Engeland.

Lees meer over: , , ,