Vlag van Nederland

De meeste spelers zijn enorm blij als ze zich bij het Nederlands elftal mogen melden, zeker als het even wat minder gaat bij de club. Daarnaast is het natuurlijk een eer voor een voetballer om voor het vaderland uit te mogen komen en train je met de beste voetballers van het land. Maar soms blijft een speler eigenlijk liever bij zijn club.

Dat geldt ditmaal over voor Rick Karsdorp, die aangeeft te balen van het feit dat hij bij Feyenoord weg moest voor een periode bij Oranje. Natuurlijk is hij ontzettend blij en trots dat hij bij Oranje zit, maar hij wil de flow waarin Feyenoord momenteel zit eigenlijk niet doorbreken.

“Ik zei nog tegen mijn vader: het liefst had ik gewoon door geknald bij Feyenoord”, zegt de rechtsback. “We zitten met Feyenoord in een flow. Die moeten we niet kwijtraken. Maar goed, het moet goedkomen. We doen het fantastisch. Acht wedstrijden en acht keer gewonnen. Dat kan niet beter.”

Karsdorp verwacht niet dat hij minuten zal maken in Oranje deze week, maar gaat er het beste van maken: “Het is niet realistisch om nu te rekenen op een debuut in Oranje. Maar ik hoop er natuurlijk wel op en ga voor mijn kans. Ik ga mijn stinkende best doen.”

Lees meer over: , ,