Vlag van Nederland

Kenneth Perez heeft met verbazing gereageerd op de uitlatingen van Arjen Robben dat hij de deur naar Oranje toch nog op een kier zet. “Zeg nooit nooit. Absoluut niet”, zei Robben afgelopen week tegen Fox Sports.

“Als je stop zegt, dan zeg je stop”, aldus Kenneth Perez bij dezelfde zender. “Dan moet je gewoon zeggen dat je niet meer beschikbaar bent. Want nu als Nederland straks tijdens de EK-kwalificatie een wedstrijd verliest, komt toch weer de vraag of Robben misschien gebeld kan worden. Misschien wil hij dat ook wel. Wil hij gewoon nog steeds belangrijk gevonden worden. Maar ik vind dit niet handig. Stoppen is stoppen.”

Zijn mede-analist Ronald de Boer ziet die mogelijkheid best zitten, mocht Oranje zich wel voor EK 2020 plaatsen: “Argentinië zou ook geen ‘nee’ zeggen als Messi dat zou willen.”

“Ik zou dat heel raar vinden”, reageerde Perez. “Dat je met een spelersgroep je weet te plaatsen en dat er dan iemand komt die zegt ‘ow, shit, leuk dat je jullie dat gedaan hebben, ik kom erbij’.”

Lees meer over: , ,